مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 17 اردیبهشت 1402 ساعت 16:412023-05-07اقتصادي

خبر خوب| افزایش 38 درصدی برداشت گل محمدی از گلستان های فیروزآباد/ تولید سالانه 13 میلیون لیتر گلاب


حبیب کوهکن در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری فارس در فیروزآباد اظهار داشت: برداشت گل محمدی از اواخر فروردین ماه آغاز شده و تا اوایل خرداد ماه نیز ادامه دارد.

وی از برداشت سه تا سه و نیم تن گل محمدی در این منطقه خبر داد و افزود: پیش بینی می شود بیش از شش هزار و 200 تن گل محمدی از گلستان های این شهرستان برداشت شود که این میزان نسبت به سال گذشته حدود 38 درصد افزایش یافته است.

میمند قطب تولید گل محمدی درکشور مدیر جهاد کشاورزی شهرستان فیروزآباد با بیان اینکه بخش میمند فیروزآباد قطب تولید گل محمدی در کشور محسوب می شود ادامه داد: بیش از 76 درصد گلستان های این شهرستان در بخش میمند واقع می باشد.

 کوهکن ابراز کرد: سالانه بیش از 26 میلیون لیتر انواع گلاب و عرقیات در شهرستان فیروزآباد تولید می شود که 13 میلیون لیتر آن به گلاب اختصاص دارد.

 وی در پایان نیاز آبی بسیار کم، قابلیت کشت دیم، سازگاری با شرایط آب و هوایی منطقه و مقاومت به تنش های محیطی موجود، قابلیت نگهداری پس از برداشت و قابلیت کشت در زمین های فقیر و سنگلاخی را از مزایای کشت گل محمدی برشمرد.

انتهای پیام/د


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

خبر خوب| افزایش 38 درصدی برداشت گل محمدی از گلستان های فیروزآباد/ تولید سالانه 13 میلیون لیتر گلاب

خبر خوب| افزایش 38 درصدی برداشت گل محمدی از گلستان های فیروزآباد/ تولید سالانه 13 میلیون لیتر گلاب